Örhängen med text


Silverplätterade örhängen i form av 2 brickor stansade med valfri text. Texten på bilden är 3mm stor.


Silverplätterade örhängen i form av 2 runda brickor stansade med valfri text. Texten på bilden är 3mm stor.

Nyheter


Örhängen i modell "Royal green"
Svart samt grön jade-pära med strassrondell. Silverplätterat.

Pris: 100:- (+20:- i porto och packningsavgift)

Örhängena finns endast i en begränsad upplaga!


Örhängen i modell "Spring fling"
Ljus turkosa jade-pärlor med strassrondell. Silverplätterat.

Pris: 100:- (+20:- i porto och packningsavgift)

Örhängena finns endast i en begränsad upplaga!


Örhängen i modell "Spring time"
Gröna krackelerade glaspärlor med strassrondell. Silverplätterat.

Pris: 80:- (+20:- i porto och packningsavgift)

Örhängena finns endast i en begränsad upplaga!


Örhängen i modell "Turn the light on"
Svarta vaxade glaspärlor. Silverplätterat.

Pris: 70:- (+20:- i porto och packningsavgift)

För varje sålt par i denna modell skänker jag 10:- till UNICEF och deras otroliga arbete!

Örhängena finns endast i en begränsad upplaga!

För att beställa maila: chrizzy82@hotmail.com

Alla hjärtans dag tipsHjärta i stainless steel på kulkedja.
Samtliga delar i stainless steel.
Texten är 1,5mm stor och brickan ca 24x21mm
Pris: 300:-

Texten är stansad på fri hand, det betyder att jag hamrar in varje bokstav för hand. Detta gör att det är omöjligt att garantera en spikrak text, men det är just det som är charmen med hantverk, att inget smycke blir det andra likt.

Porto och packning på 20:- tillkommer.Läderarmband där du själv väljer text!
Jag stansar din egen personliga text!

Pris för armband 6 mm bred (med silverplätterat klo-lås) 2 varv runt handleden kostar 150:-

Porto och packning på 20:- tillkommer.
Text väljer man själv, om texten är väldigt kort så stansar jag den flera gånger så att det blir text på hela armbandet.

För att beställa maila: chrizzy82@hotmail.com
Uppge text och hur långt du vill ha armbandet.


Örhängen med valfri text på.
(Silverplätterade)
Pris: 100:-

Porto och packning på 20:- tillkommer.

Viktig text att läsa innan du beställer ett smycke

Chrizzy Smycken - Moderna, stilrena och personliga smycken!
Halsband, armband, örhängen, och namn- och budskaps-smycken i försilvrad metall, stainless steel eller i äkta silver 925.


Jag heter Christin och gör halsband, armband, örhängen, namn- och budskaps-smycken. Jag började att göra smycken då min dotter var nyfödd under min mammaledighet 2009. Det började med att jag ville göra ett namnsmycke med min dotterns namn på, och sen har det bara fortsatt! Jag har alltid älskat smycken och nu designar jag mina egna!

Till vardags är jag utbildad beteendevetare, med socialpsykologi som mitt huvudämne. Och på min fritid designar jag smycken för Chrizzy Smycken.

Jag driver detta som en hobbyverksamhet, vilket innebär att jag redovisar inköp och inkomst i en T2-blankett vid deklarationen, men jag har alltså inget registrerat företag. Jag arbetar med smycken då jag hinner på min fritid. Har planer på att inom en snar framtid driva detta som enskild firma.

Viktig info om mina smycken:

De smycken som jag säljer är antingen i nickelfri metall, försilvrad metall, stainless steel eller i äkta silver 925.
Kostnad varierar beroende på materialet, jag har oftast inte så mycket färdigt material hemma utan beställer in detta vid efterfrågan. Då jag skickar efter material speciellt för de beställningar jag får så innebär detta att man måste vara ute i god tid med sin beställning.

Om stansning:
Eftersom de smycken jag gör är stansade för hand, så blir texten inte alltid helt rak. Det kan aldrig bli så exakt som ett maskinstansat eller graverat smycke, men det är en del av charmen med hantverk. Att stansa innebär att jag hamrar in varje bokstav för sig, denna teknik gör det omöjligt att få texten spikrak. Att stansa är inte samma sak som att gravera! Det är viktigt att du är medveten om detta när du beställer ditt namnsmycke. Självklart gör jag mitt bästa för att smycket ska bli så vackert som möjligt!

Leveranstid:
Jag gör endast smycken på min fritid, och jag är småbarnsmamma så jag gör smycken då jag hinner. Oftast så jobbar jag några dagar/timmar i veckan med mina smycken, men ibland får jag ställa in detta för Vab (vård av sjukt barn), renovering, osv. Därför är det bra att beställa i mycket god tid om man exempelvis har tänkt att ge bort det i present. Jag har heller inte allt material hemma utan beställer hem detta vid efterfrågan och leveranstiden kan variera från leverantörerna jag använder mig av.

Betalning:

Jag tillämpar förskottsbetalning, eftersom då jag har stansat ett namn- eller budskapssmycken så går det inte att använda detta till något annat (man kan alltså inte “sudda” bort ett stansat ord”). Jag driver detta som en hobbyverksamhet och det är således mina privata pengar som jag använder till att beställa hem smyckematerial. Därför vill jag ha betalningen innan jag gör och skickar smycket. Betalar gör du till mitt konto i Swedbank (all info om detta kommer i beställningsbekräftelsen som kommer via mail)

Byte/återköp:

Inget återköp eller bytesrätt eftersom smycket är specialtillverkat just för dig.

Frakt:
Vid beställningar tillkommer alltid kostnad för porto och packning med 20:- Jag skickar beställningen i ett vadderat kuvert, och smycket lägger jag i en vacker organzapåse.

Olika material:

Silver 925/sterling silver:
Silver är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller. 925 Silver vilket också kallas Sterlingsilver är en legering som består av 92,5 % (925/1000) silver. Resten är i huvudsak koppar och undantagsvis zink. Sterlingsilver används bland annat i smycken.

Stainless steel:
Kalls även för kirurgiskt stål eller rostfritt stål. Ett vanligt förrekommande material i piercingsmycken. Ett hållbart material som är slittåligt. Lägre pris än äkta silver, men är ett precis lika bra val då det inte missfärgas eller rostar vid kontakt med vatten etc. Metallen är väldigt hård, men lämpar sig för namn och budskapssmycken. Och framförallt så är det snyggt!

Silverfärgat/silverplätterat:
Silverpläterat innebär att metalldelarna oftast är gjorda av en kärna av stål eller koppar med ett lager silver. Med tiden kan detta lager slitas ned och då blir kopparfärgen synlig. Att tänka på då man har ett smycke som är oäkta är att man bör förvara smycket i tillslutna påsar när det inte använd, så kallade "zip-påsar.Inte ha smycket på då man badar, sportar, sover eller duschar. Inte förvara inte smycket i våta och fuktiga utrymme, tex i badrummet. Låta hudkräm, hårspary och parfym torka innan man tar på dig smycket för att undvika att det missfärgas.

Vill du ha ett smycke som håller för daglig användning så rekommenderar jag äkta silver. Äkta silver kan man putsa upp med tex silvertrasa eller silverputs, det kan man inte med silverplätterade smycken.

Jade:

Jade är en mineralogiskt ofullständig term som täcker flera typer av hård sten som hittats framför allt i kinesiskaTurkestan och Centralamerika, bl.a nefrit och jadeit. Jade varierar i färg från mycket mörkt grön till vit. Stenen används till smycken och även till diverse prydnadsföremål.

Swarovski pärlor:
Swarovski, österrikisk tillverkare av kristallglas med huvudkontor i Österrike. Swarovskikristall innehåller ca 32% bly för att maximera reflektion. Vackra kristall glas CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements pärlor från Österike. Så här skriver återförsäljaren där jag beställer swarovski pärlor: "pärlor gjorda i kristallglas, deras kvalitet och lyster är svårt att slå. Det finns idag många liknande produkter på marknaden och vi köper därför våra pärlor endast från av Swarovski godkända partners".

För att beställa maila mig på chrizzy82@hotmail.com
Skriv vilket smycke du är intresserad av och dina kontaktuppgifter.

Se mer av mina smycken på Chrizzy smycken´s facebooksida:
https://www.facebook.com/pages/Chrizzy-Smycken/130947503616158

Eller besök min blogg: http://chrizzysmycken.blogg.se/


Eller min hemsida: http://chrizzysmycken.tumblr.com/

RSS 2.0